onsdag 20 maj 2015

Låna pengar på internetInförandet av Internet har revolutionerat finansbranschen, inte bara öka typer av lån som finns, men att göra dem mycket mer tillgängliga också.

En sektor av finansbranschen som har påverkats kraftigt av Internet är utan säkerhet marknaden och mer specifikt långivare som erbjuder lån till personer med dålig kredit. På grund av detta har det införts en fråga, är det sådant som garanterade dåliga krediter lån?

För närvarande finns det inget sådant enbart på grund av att det skulle vara oansvarig utlåning ska ett företag lånar ut pengar till alla som gäller, det finns dock ett antal alternativ tillgängliga för dem som söker låna pengar snabbt, här en översikt av varje alternativ:

Borgensman Lån

En specialist dåliga krediter lån erbjuder mängder från 1000 till 5000 över en period av 1 till 5 år. Borgensman lån kräver en husägare garant för att stödja ansökan och garantera de månatliga återbetalningarna skall låntagaren underlåter att göra detta. Som nämnts borgensmannen måste en husägare, måste de också få regelbunden inkomst och har bra kredit. Långivare kommer att genomföra ett antal kontroller för sökanden avseende både sin kredit historia och sina inkomster och utgifter. Varje långivare har olika sökande och kriterier garant men om de inte har tillräckliga bevis lånet är överkomligt de inte kommer att låna ut.

Vissa garant långivare nu erbjuder en hyresgäst garant produkt, liknande den vanliga garant lånet, kommer de att kräva en borgensman för att stödja ansökan, skillnaden är, borgensmannen kan vara en hyresgäst eller icke husägare. Processen är liknande men sökanden och kriterierna garanten är sannolikt att vara strängare på grund av frånvaron av husägare garant.

Avbetalning lån

En relativt ny produkt som erbjuder små mängder kontanter under en flexibel tidsperiod. De flesta avbetalning långivare kommer att låna mellan 500 och 10000 på en tid av 1 till 12 månader. Avbetalning lån kräver inte en garant som innebär att priserna kommer att vara något högre än garanten lånet. Som nämnts är lånet flexibel men det kommer att vara beroende av överkomliga av de återbetalningar.

Payday Loans

En populär produkt bland dem med dåliga krediter på grund av hastigheten på beslut och utbetalning. Alla avlöningsdag långivare kommer att baseras på nätet och kommer att erbjuda mellan 2000 och 5000 och är avsedda att återbetalas vid låntagarna nästa avlöningsdag. Med avlöningsdag processer är 100% på nätet, betyder det att både kredit-och checkar överkomliga är automatiserade som motsätter sig att manuellt tecknas. På grund av detta långivare kommer att skryta en 10 minuters beslut tid och alla är väl pengar kan överföras till låntagarens bankkonto inom en timme.

Som du kan se, kommer var och en av dessa typer av lån utföra någon form av kredit och kontroller överkomliga för att bedöma att de lånar ansvariga. Generellt sett avlöningsdag lån har de högsta godkännande skattesatser, men de är långt ifrån garanterade dåliga krediter lån. Allt som allt, är det osannolikt att garanterade dåliga krediter lån kommer att vara något som alla långivare någonsin kommer att erbjuda, främst på grund av risken för både långivare och låntagare.